Wie ben ik?

Mijn naam is Sam van Lieshout, opgegroeid in Venhorst. 

In 2018 afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en inmiddels werkzaam bij Archipel zorggroep in Eindhoven en bij oefentherapie praktijk Gezonder Bewegen in Ravenstein. Mede hierdoor heb ik ervaring met zowel complexe geriatrie doelgroepen in de tweedelijnszorg als in de eerstelijnszorg. 

In het voorjaar van 2020 ben ik benaderd door Arjoto vastgoed b.v. om mede een invulling te geven aan het beoogde Gezondheidscentrum Venhorst.
Om een nog breder pakket aan zorg aan te kunnen bieden ben ik in samenwerking met Fysiotherapie Boekel mijn praktijk; Cesartherapie Venhorst gestart.

Gezien de uitstekende locatie, affiniteit met het dorp en de vastberadenheid vanuit Arjoto vastgoed b.v. was ik direct overtuigd van de kansen die er lagen voor het gemeenschappelijk belang in Venhorst.
In het gezondheidscentrum zullen meerdere paramedische disciplines én huisarts J.J. Gondrie zich vestigen. 

Ik kijk uit naar een mooie samenwerking om zoveel mogelijk mensen de zorg te kunnen bieden vanuit de kern van het dorp; dichtbij, helder en vertrouwd.

Ik zie u graag in mijn praktijk!

KVK: 77274385
Kwaliteitsgeregistreerd